lauantai 9. huhtikuuta 2011

Blogiarvonta - a blog giveaway

Kuten aiemmin jo kirjoitin, kohta on 2000 kävijää täynnä Kotikolossa, ja minusta se on tosi paljon kun ottaa huomioon että olen ollut ihan hävyttömän laiska ja hidastahtinen bloggailija. Senpä kunniaksi, se kävijä jolle napsahtaa numero 2000 laskuriin, saa äskettäin tekemäni 2 pientä kahvikuppia lautasineen ilmoittaessaan sähköpostiosoitteensa minulle! Joten kytätkääpä nyt tuota laskuria silmä kovana että kenen kohdalle se osuu :).

Lisäksi pyydän että kaikki lukijani kommentoisivat tähän viestiin jotakin, ja jättäisivät linkin omaan blogiinsa jos semmoinen on! Kaikkien itsensä ilmiantaneiden kesken arvon miniyllätyksen viikon kuluttua viikonloppuna. Arvontaa voit mainostaa myös omassa blogissasi kopsaamalla tosi hienon mainokseni tästä ja linkittämällä Kotikoloon:


As I wrote earlier, there is going to be number 2000 on my visitors counter, and for me it's a big number because I have been such a lazy blogger. That visitor, who sees number 2000 in my counter, gets these two cups and also two tiny plates for the cups. Tell me your e-mail address when you see the right number!

Also, please comment in this post, and leave a link to your blog if you have one! I will give a mini surprise to one lucky visitor who left a message! You have one week from today.


Lisäys, HUOM: Koska numero 2000 meni ohi nopeammin kuin arvasin, eikä kyseisen luvun kohdalleen saanut henkilö ilmoittanut itsestään mitään (ei ehkä huomannutkaan koko lukua?) niin arvon tuon kuppien voittajan kahden tiedetyn lähimmäksi osuneen henkilön välillä, eli Maren 1998 ja Heidin 2002. Muistakaahan lisäksi, että kaikkien tätä viestiä kommentoineiden kesken arvotaan viikon kuluttua viikonloppuna miniylläri! Saatan jossain vaiheessa pistää kuvankin kunhan saan ensin päätetyä yllärin lopullisen sisällön :D. Ja jotta Marella ja Heidillä olisi jännittävämpi keväinen viikko edessään, niin teen molemmat arvonnat samaan aikaan ensi viikonloppuna ;)!

10 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kauniit kupit
Vielä on vähän 2000

tiina kirjoitti...

Sulla on ihania hahmoja, niitä mm. käyn täällä kurkkimassa :D

Maria kirjoitti...

macaronit on ihan täydellisiä mun silmään :)

Tämä on mielenkiintoinen blogi, aina jotain erilaista!

Kiitos muuten kauniista sanoistasi nukkekodistani ;)

Mare kirjoitti...

Kylässä kavin ja hyvin viihdyin.

Heidi kirjoitti...

Menipäs ohi kun olin 2002, harmi :O)

Helinä kirjoitti...

Hm. Maren ja Heidin välissä on käynyt noin 15 henkilöä jotka eivät ole kommentoineet mitään, ja myöskin kävijä numero 2000 on jättänyt kommentoimatta. Enpä totta puhuakseni arvannut, että olisi tänään jo mennyt rikki tuo luku!

Mare kirjoitti...

Maren luku oli 1998. Olitiin Heidin kanssa kumpikin yhtä kaukana ;)tai lähellä.
Aurinkoista päivää toivotellen,
Mare

Mare kirjoitti...

Siis luku, mikä näkyi tännepäin.

krizze kirjoitti...

Nautin vierailuista täällä enkä vähiten tuon ah-niin-karismaattisen velhon takia :)).

Helinä kirjoitti...

Mare, oliko sulla tosiaan niin iso luku? Sitten teemme niin, että koska numero 2000 ei ilmoittanut itsestään mitään, niin arvon Maren ja Heidin kesken kupit. Muistakaahan lisäksi että vielä on viikon ajan mahdollisuus kommentoida ja osallistua miniyllärin arvontaan. Saatan jossain vaiheessa jopa vilauttaa kuviakin siitä, kunhan ensin päätän lopullisesti mitä se on :D.