sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Dollshouse Emporium's Creative Competition

Only briefly in english, no need to recount what I wrote in finnish about the competition. I would very much like to participate in this competition! , and I have a wonderfull idea, but it would cost pretty much because of the shipping fee. The Pavillion it self costs 49 euros, and shipping is 32 euros so I really need to think about this.

My idea is non-Potter-theme (and non-witch), but it is a fantasy theme.


Sain niin mahtavia ideoita, että haluaisinpa melkein osallistua tähän kilpailuun!

Kisassa pitää siis valmistaa jotakin Emporiumin uudesta Graden Pavillionista, sitä saa vapaasti muokata ja tuunata.

kisamökki


Puutarha-osio voidaan asentaa joko talon eteen tai sivulle. Talosta voi rakentaa kesämökin, ravintolan, kahvilan, aseman... ihan mitä vaan mikä sisältää tuon talon ja tuon "puutarha"-osion. Työn pitää olla valmis elokuun 31. päivä mennessä, ja kilpailuun osallistutaan lähettämällä vaadittu määrä valokuvia valmiista talosta.

Mietin pitkään tekisinkö jonkun Potter-projektin, mutta koska tuossa nyt on tuo puutarha/terassi tms, ja kaikki minusta mielenkiintoiset Potter-kohteet ovat isompia rakennuksia (Hog's head, Three Broomsticks, mitä vain Viistokujalla) niin päätin tehdä erään toisen satumaailmaan sijoittuvan jutun. Oikeastaan Florean Fortesquen Ice Cream Parlour voisi vielä joten kuten taipua, koska sillä on terassi, mutta koska minua ei oikeastaan kiinnosta tehdä jätskibaaria, niin tekisin nyt sitten ei-Potter-projektin (JOS osallistun) joka on muuten vain jännittävä. Olen ihan super-hyper-innoissani ideasta!

Pääpalkintona Dollshouse Emporiumin nukkekotipaketti max. 650 punnan arvosta, ja toiselle ja kolmannelle sijalle sijoittuvat saavat 350 ja 200 punnan arvoiset lahjakortit kyseiseen puljuun. Kyllä kelpaisi ainakin minulle :). Kilpailuun osallistumisen ehtona on (luonnollisesti) että kilpailutyössä käytettävä Garden Pavillion on ostettu tuolta. Sen hinta on 49 euroa. Kuljetuskustannuksien kanssa tönölle pärähtää hintalappuun kuitenkin 81 euroa, eli reilu kolmekymppiä kuljetuskustannuksia. 50e olisi vielä ihan ok hinta, mutta kuljetuskustannukset siihen päälle (+ toki kaikki materiaalit mitä työtä varten on hankittava) pistää jo miettimään onko hommassa järkeä.

Ideani on kyllä ihan oikeasti loistava ja sormet syyhyää jo pelkästä ajatuksesta, mutta mutta... Jään vielä miettimään asiaa.

Ei kommentteja: