tiistai 29. maaliskuuta 2011

Lavaste - a prop

Tuli tässä viimeksi kuvia ottaessani mieleen että tarvitsisin lavasteen, semmoisen feikkihuoneen jossa olisi lattia ja kaksi seinää, jolloin sen voisi kuljettaa aina sinne päin kotia missä on sillä hetkellä paras valo kuvaamista varten. Niinpä sitten tein ihan pahvista semmoisen, mutta kierohan siitä tuli koska liima kostutti pahvin jne. No, ei se mitään kun se ei ole tämän kummempaan tarkoitukseen tehty.

The other day when I was taking pictures for my blog, I was thinking that I need a prop that can be easily tranfered where ever there is best light at the time of photo shooting.So I made one out of card board. Of course it is crooked, because of the wet glue and all, but it doesn't matter in this case.

DSCF9237 
Lattian sommittelua. Tiimarin bambutabletti arvoisessaan käytössä...
Making the floor. A bamboo placemat in a good use.

DSCF9241
Lattia heti liimauksen jälkeen hieman kaarella.
The floor is curved right after the glueing.

DSCF9253
Tapettina on kangas, mutta se oli sellaisenaan minusta liian tumma joten vetäisin siihen pari kerrosta ohennettua gessoa päälle niin tuli parempi.
There is a fabric as a wall paper, but the color is too strong for my taste, so I lightened it with diluted gesso.

DSCF9263
Tässä se nyt on valmiina, kiero kuin mikä mutta riittävän hyvä. Lattia sai kuultomaalin (eli ohennetun gesson) myös kuten seinätkin.
Here it is ready, and very crooked , but good enough. The floor is white washed with diluted gesso aswell.

DSCF9267
Näin sitä sitten olisi tarkoitus käyttää. Laitan ehkä vielä jotkut pelkistetyt verhot, ja miten olisi jos ikkunassa olisi maisema? Ehkä jokin haalea...
This is how it is supposed to be used. I might put some basic curtains to the window, and maybe some kind of scen behind the window? 

Arvatkaas mitä? Päätin osallistua siihen kilpailuun! Pitihän sitä projektia varten perustaa heti oma blogikin, mutta se on toistaiseksi kokonaan salainen. Julkistanen sen sitten kun kilpailuaika elokuun lopussa päättyy. Tekisi kauheasti kuitenkin mieli näyttää sitä jollekin, ja saada kommentteja työvaiheissa. Jos olet blogini lukija, et ole aikeissa osallistua kilpailuun, haluaisit seurata edistymistäni, ja sinulla on blogger-tunnukset, niin laitahan viestiä niin lisätään vähän lukijoita projektille :)! Se blogi on kokonaan englannin kielinen.

I decided to attend the competition. I am going to write a private blog during the process of making the house, and then make it public when the competition is over at the end of august.

4 kommenttia:

MarEve kirjoitti...

Onnea matkaan kilpailuun! Jään odottamaan tuloksia.

Johanna kirjoitti...

Hieno lavaste. Olen kasannut tuon uuden taloni lähes kokonaan aiemmin lavasteiksi rakentamistani nurkkauksista. :) Varmasti mielenkiintoinen projekti sinulla alkamassa, kiva olisi seurata.

Johanna kirjoitti...

Niin ja unohtui mainita että vastasin kysymyksiisi blogissani. :)

Helinä kirjoitti...

Julianna, lisään sinut projektiblogin lukijoihin heti kun siellä on jotain nähtävää, mikä on kyllä aika pian! Jee :). Kiitos vastauksista!