torstai 31. maaliskuuta 2011

Harjoitus tekee mestarin - Practice makes perfect

Askartelin eilen illalla nojatuolin, koska tarvitsen erityisen hienon nojatuolin tuohon kilpailuprojektiini ja ajattelin kokeilla ihan tuommoista aika perusmallia minkä ohje löytyi Nukkekotikirjasta. Ensinnäkin. En enää IKINÄ koske Erikeepperiin yhdessäkään miniprojektissani! Ikinä. Sottasin tuolin isoimman kappaleen erittäin perusteellisesti sillä, ja hermostuttuani siihen siirryin Tacky Gluehen ja ongelmat loppuivat siihen. Niin se vaan on että tuo Erikeepperi on liian märkää.

I made an armchair yesterday, and at first I used Swedish PVA named Erikeeper, commonly used in Finland, and I swear and make a mental note right now, never to touch that ever again while making minis! It's too wet, not suitable for minis at all. I messed up most of the chair until I lost my temper completely and changed to Tacky Clue and the problems ended there.

DSCF9271

DSCF9269

Ehkä tämän voi laittaa johonkin pimeään nurkkaan josta liimasotkut eivät erotu? Katsokaa noita hirveitä sotkuja! Syytän Erikeepperiä. Tekijässä ei varmasti ole kerrassaan mitään vikaa...

Maybe I can put this in a shadowy corner where the glue stains wont show? Just look at those horrible glue stains! I'm blaming Erikeeper, there can not be any blame in me at all...

Sitten seuraava kokeiluni:
My next experiment:


DSCF9272

DSCF9277

Tässä on syntymässä jotakin uskomattoman pientä ja sööttiä! Maalasin näitä tänäiltana, ja huomenna varmaan kuvailen. Materiaali on muuten paperisavi (mitä se muuten on suomeksi virallisesti? Itsestään kovettuva askartelumassa? Olen niin tottunut paper clay -nimitykseen...) Palaan tarkemmin näihin sitten kun saan kuvia näistä valmiina.

These are goin to be something very small and cute! I painted them tonight, and tomorrow I'll take pics. These are made of paperclay. I'll get back to these when I have photos maybe tomorrow.

Lähiaikoina on muuten tulossa täyteen 2000 kävijää Kotikolossa, mikä on hieno saavutus ottaen huomioon miten käsittämättömän laiskasti olen bloggaillut kaikki nämä vuodet. Silloin pidän ihka ensimmäisen arvontani :)! Joten pitäkäähän silmällä tuota laskuria, se laskee siis yksittäiset kävijät, ei erillisiä sivulatauksia. (Kun sanon kaikki nämä vuodet, tarkoitan tietenkin sitä että blogi on perustettu vuonna 2007 mutta otettu virallisesti käyttöön vasta 2009 koska en ehtinytkään aluksi kirjoitella vaikka olin ensin niin aikonut. Vietän sitten vaikka 2v synttäreitä tämän vuoden kesäkuussa!) Laskuri on laskenut, että maaliskuussa on ollut yhteensä 199 kävijää, joista 90 on ollut ensikertalaisia ja loput vanhoja kävijöitä.

There is goin to be 2000 in the visitors counter very soon, wich is a great achievement  for me because I have been very lazy blogger the whole time of The Burrows existence. The counter counts only individual visitors, not all page loads. I'm going to arrage a small give away when the 2000 visitors is achieved. So keep an eye on it!  The counter tells me, that there has been 199 visitors in March, and 90 of them have been first time visitors.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Komea tuolihan se on! Joku torkkuhuopa vain siihen käsinojalle :) Olen todennut saman, että nuo tahmeammat tacky gluet ovat kyllä niin paljon parempia näihin hommiin..

Helinä kirjoitti...

Maria, mä mietin kanssa että torkkuhuopaa ja tyynyä siihen vähän päälle niin kaipa sen käyttää voi. Ainakin jossain. Mussa on vähän semmosta vikaa että pienikin tahra tai joku "vika" työssä, niin olen valmis heittämään sen suunnilleen roskiin...