maanantai 8. kesäkuuta 2009

Postimies soitti ovikelloa

31.5 lähti tilaukseni Doloresille, ja 3.6. se jo saapui perille. Nopeaa palvelua, sillä olen jotenkin niin tottunut tähän postimyynnin perinteiseen viikon-kahden toimitusaikaan. Kävi vielä niin, että siitä kun olin kirjoittanut tänne "saa nähdä koska se tulee" ja poistunut koneelta, ei mennyt kuin vartti, niin ovikello soi ja postimiehellä oli kädessään hyvin pullea kirjekuori :). Sattui tuuri että olin kotona!

Myöhemmin esittelin ostoksiani miehelleni innosta melkein halejeten, niin hän totesi että pienestä sinä onnelliseksi tulet. Heitin siihen vastaukseksi, että pienet on ilot miniatyristillä ;). Pienetpä hyvinkin, sillä kankaat saa 25x25cm kokoisina paloina, enkä ole varmaan koskaan nähnyt vain 2mm leveää nauhaa. Harmi että kankaat tulevat neljän setteinä, ja melkein jokaisessa oli mukana yksi sellainen mistä en niin välittäisi juuri siinä yhteydessä. Mutta eiköhän noille käyttöä löydy. Alla olevassa kuvassa tuo tumman punainen / punaruskea on sellainen joka ei nyt herätä mitään ajatuksia.


Tässä tilauksen sisältöä:

Kaksi settiä kankaita ja erilaisia nauhoja.

dolores1



En tiedä vielä mitä teen olkihattunauhasta, kenties korin tai laukun.

dolores3



Pikkukukat silkkinauhojen mukana olivat minulle yllätys. Näitä teki mieli ottaa hirveä määrä eri värejä mutta maltoin mieleni nipin napin.

dolores2



My name is Bond, Speed Bond. Ja lisäksi Fray Staytä jota ilman en kyllä onnistuisi nukeille vaatteita tekemään.

dolores4


Kuvat piti tietenkin ottaa heti illalla kun sain kankaat silitettyä käyttövalmiiksi. Työpöydälläni on työskentelyä ajatellen oikein hyvä valo, mutta kuviin tulee sellaisella valaistuksella aivan järkyttävä sävy.

Ei kommentteja: