maanantai 8. kesäkuuta 2009

Pullean rouvan vaatetus - osa I

housut1


Jälleen kerran on kuvattu myöhään yöllä työpöydän valossa... Rouva on 14,5 cm pitkä, ja hänen lantionsa ympärysmitta on huikeat 12,5 cm. Ei uskoisi kyllä ensikatsomalta. Normaalissa mittakaavassa hän olisi 174 cm pitkä, ja 150 cm paksu! Ei aivan keskimittainen... Olisin halunnut hänestä lyhyen, mutta jotenkin vain hänestä kuitenkin tuli hyvin suuri. Täytyy tehdä hänelle sitten pitkä mies ;). Ja annettakoon pituus nyt anteeksi, saa kai sitä ensimmäinen nukke hieman harjoituskappale ollakin.

Housut ovat valmiit, mutta paidan tekeminen on osoittautunut vaikeammaksi kuin osasin kuvitella. Rouva on sen verran muodokas, että nätisti istuvan paidan tekeminen vienee aikansa. Housut ovat vanuosan peittävät pitkälahkeiset alushousut, jotka on ommeltu päälle. Paidasta haluaisin lyhythihaisen aluspaidan, mutta hihojen tekeminen ei eilen onnistunut ei sitten millään. Haluan rouvalle mahdollisuuden vaihtaa vaatteita, siksi hän saa erikseen alusvaatteet.

1 kommentti:

Julianna kirjoitti...

Aivan ihastuttava Pullea Rouva!! Itsekin kokeilin tehdä muutamaa nukkea,ja minullakin oli vaikeus saada heistä tarpeeksi pieniä. :) Hauskaa niitä oli silti väkerrellä