keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Pullea rouva

Pullea rouva on ensimmäinen miniatyyrinukkeni. Olen aikaisemmin tehnyt nukketeatterinukkeja, jotka ovat olleet paljon paljon suurempia kuin tämä pikkuinen rouva. Erityisesti käsien tekeminen riittävän pieniksi oli kauhean vaikeaa.

Rouvalla ei vielä ole vaatteita, mutta sunnuntai-iltana lähti tilaus Doloresille. Saa nähdä milloin rouvan vaatteisiin tarvittavat tarvikkeet saapuvat.


Rouvalla on pörröiset hiukset, sillä hän on käytännöllinen ja puuhakas nainen, aikaa hienosteluun ei ole.


pullearouva3


Onkohan tuo peppu nauttinut hieman liikaa leivoksia?

pullearouva4



Ranka on piippurassista tehty, vanusta on ommeltu itse vartalo. Seuraava nukkeni saa huovutetun vartalon, sillä luulen että neulalla huovuttaen on helpompi muotoilla kuin vanulla ja ompelulangalla.

Kengät on muotoiltu suoraan jalkoihin ja maalattu akryylimaaleilla. Muotoilin ne huolellisesti, ja rouva seisookin sopivassa asennossa aivan itsekseen ilman tukea.

Luulenpa, että seuraavaksi teen nuoren tytön jolla on paljaat jalat ja pitkät hiukset jotka ovat auki. Mielenkiinnolla jään odottamaan, kuinka otsatukan tekeminen tuosta merinovillasta onnistuu.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ai Hurja, miten hieno on pullukka rouva! Täydellinen ilme ja ryhti, puhumattakaan muodoista. :D Tervetuloa blogilistalle, pääsit heti suosikkeihin ja jään mielenkiinnolla odottamaan uusia juttuja. :D

Helinä kirjoitti...

Kiitos Wooper :). Minä olen sinun juttujasi seurannut jo pitkään suurella mielenkiinnolla!

Supsu kirjoitti...

Kerrassaan ihana ilmestys tuo rouva, voi kun itsellänikin olisi taitoa tehdä jotain noin hienoa!

Lissu kirjoitti...

Hurmaava rouva! Kiva blogi sulla, tulen uudelleen :)