maanantai 15. kesäkuuta 2009

Uusi kirja

Tässä se kolmas kirja, jonka ostin samalla kuin ne kaksi ensimmäistä. Sain sen vihdoin kuvattua, ja pakkohan siitä on laittaa pari kuvaa jotka kolahtavat sisäiseen Kotikolooni.

Kuten kuvasta näkyy, Jean Nisbettin kirja Doll's House Inspirations

dolls_house_inspirations2_blogi

Kirja on jaettu osioihin, joista ensimmäisessä käydään läpi period-talot, sitten tutkitaan erilaisia eurooppalaisia tyylejä, kolmannessa osiossa paneudutaan puutarhaan, ja viimeisessä osiossa on käytännön vinkkejä. Tämä ei ole sellainen kirja, josta tulisi pitkäaikainen suosikkini.

Pari kuvaa Tudor-tyylisestä metsästysmajasta, joissa on tiettyä kivaa fiilistä (kolkkoa tosi, ilman huonekaluja) jollaista tavoittelen tietyssä mielessä Kotikoloonkin, vaikka Tudor ei missään tapauksessa ole Kotikololle sopiva tyyli, edes sovellettavaksi.

dolls_house_inspirations1_blogi

dolls_house_inspirations3_blogi

2 kommenttia:

kaisa koskinen kirjoitti...

sori, unohdin vastata siulle. kysyit että onko potter aiheita paljon. no mie seuraan paria suomalaista ja sit ulkomaalaisia blogeja. yks harrastaja perusti oman ameriikkalaisen version kotikolosta omaksi blogikseen. mutta tahdotko välttää kopioinnin mahdollisuutta ja jäädä tietämättä muista? :D

Helinä kirjoitti...

Luulenpa, että haluan ensin saada oman mielikuvani ja oman suunnitelmani valmiiksi, ennen kuin katselen muiden Potterjuttuja. En tiedä uskallanko mennä sitä uutta Potteriakaan katsomaan ennen kuin oma Kotikoloni on suunniteltu kunnolla, pelkään että käy niin että otan sitten vain siitä mallia enkä enää muista omia fiiliksiäni ollenkaan :D.