lauantai 9. huhtikuuta 2011

French macarons and things for my wizard

Kokeilin eilen pikkuruisten macaronejen tekemistä, mutta en ole tyytyväinen lopputulokseen. Tekeleet ovat liian suuria, ja röpelöinen kohta on väärällä tavalla röpelöinen :P. Kyllä nuo kumminkin käyttöön tulevat, aion liimata ne semmoiselle monikerroksiselle vadille oikein komeasti tarjolle. Mutta, myöskin aion tehdä uusia niin monta kertaa että lopputulos on täydellinen ja riittävän pieni.

I tried making mini macarons yesterday, but I'm not happy with the result. These are too big and not authentic enough for me.


DSCF9401

DSCF9403


Kokeilin myös uudemman kerran tehdä Nikkin tyylillä taikajuomapulloja, tällä kertaa vähän paremmalla lopputuloksella. Nämähän tulevat tietysti velhon kellari -roomboxiini. Nikki on niin hirvittävän taitava ja on tehnyt aivan ihania noitamaisia juttuja massasta, harmi että hän on nyt siirtynyt huovutushommiin eikä juurikaan enää massaile.

Here's my second atempt at makin Nikki-style potion bottles, I'm quite happy with these. These are going in my Wizars basement -roombox. Nikki is very talented and has made some absolutely fantastic witchy clay-minis. It's a pity she's not making clay-things that much anymore.

DSCF9411


Tein velholle hatun, mutta en ole varma hylkäänkö tuon harjoituskappaleena, koska onnistuin kyllä tahrimaan sen aika monesta kohdasta liimalla. Hattu on iso, koska velhokin on iso... Tarvitsen selkeästi enemmän harjoitusta.

I made a hat for my wizar but I'm not sure if I'm keeping it or rejecting it, bacause I managed to stain it pretty badly with glue. This hat is huge, cause the wizard is huge... I need more practice!


DSCF9406

DSCF9407

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Minustahan nuo leivokset näyttää oikein hyviltä!! Arvonta meni ohi kohdaltani kun oli jo kävijämäärä ylitetty. :/ Tai hienoa siis että on paljon kävijöitä, mutta harmittaa etten voittanut. :D

Helinä kirjoitti...

Ei mennyt arvonta kokonaan ohi kohdaltasi, kunhan pistät kommentin tuohon arvontaviestiin! Tulevan viikon aikana kommentoineiden kesken on jaossa vielä miniylläri :)!

TINK - SONIA kirjoitti...

Love your macaroons,beautiful colors.Miniregards from Spain.