tiistai 5. huhtikuuta 2011

Velhon vaatetusta - Making robes for the Wizard

Velho on saanut jalkaansa "alushousut". Mallia otin Tarulta. Tällä hetkellä hänellä on eräänlainen aluskaapu päällä, siihen päälle tulee vielä toinen avonainen malli jossa on ehkä mahdollisesti huppu. Väri tummansininen tai violetti. Tukka vielä, parta ja hattu, sitten alkaa olla mies valmiina.

Mittailin tänään että Velho olisi luonnollisessa koossa 198cm pitkä, eli vielä ihan todellisuuden rajoissa, mutta hänen kätensä olisivat kuin lapiot. Oikeasti minusta tuo nukke on ihan liian iso 1:12 nukeksi, ja tulee näyttämään vielä entistäkin valtavammalta kellarissaan, joka on mittakaavan mukaan vaim 2m korkea tila. En voi laittaa häntä seisomaan sinne, mutta minulla on jo muutamakin idea mitä kokeilen sitten kun saan kellarin täyteen roinaa. Vähän harmittaa, mutta toisaalta nukke on minusta niin hieno, että olkoot. Ison vaivan olen kuitenkin nähnyt jo pelkästään osien tekemisessä, ja aion hänet loppuun asti pukea ja laittaa karvatkin päähän.

My Wizard has gotten himsef some "underpants", Tarus style. This silver robe is some kind of under robe. He is going to be wearing another robe covering most of that one. It's going to be open on the front, and maybe has a hood in it, and the silver robes are visible.

Somehow my english is not at all good right now, maybe I'm a bit tired.. You'll see it later in the pics then. Btw this wizard would be 198cm tall if he was real, and his hands would be like shovels. I'm a bit disappointed about that, but I'll get over it.




DSCF9389

DSCF9390

DSCF9393

DSCF9397

DSCF9398

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Eikös velhot voi olla mitä vaan suhteiltaan. Hieno on ja se on tärkeintä :O))

Maria kirjoitti...

voi vietävä miten komea on sun velho!

Johanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää!! Upea vaatetus. Velhosta on tulossa mieletön kokonaisuus!

Helinä kirjoitti...

Kiitos kovasti Heidi, Maria ja Julianna! Vielä puuttuu osa varusteista, oottakaa vaan ;)!